Hvalpe 2018

På denne side vil billeder fortløbende blive lagt op som dagene og ugerne går - og de små hvalpe vokser op 🙂

 

Alle hvalpene vokser støt til, og er helt på fast føde - Vigga giver mindre og mindre plads til diegivning, og de er så småt ved at drikke af egen drift af vandskålen. Det hjalp lidt på drikkeforståelsen, da det blev blandet lidt A-38 i vandet 🙂

 

Hvalpene er ude på græsplænen og terrassen al den tid det kan lade sig gøre i dette dejlige vejr. Deres nysgerrighed for omverden stor, og der er ikke nogen, som sidder tilbage i kurven og klynker - alle søger selskab når børn og voksne sidder sig ned hos dem- de er ligeledes ved at være temmelig nærgående overfor vores gamle godmodige schæefer - han synes dog ikke, de er lige så spændende som omvendt.

 

De er blevet præsenteret for skind/rådyrben og frosne daggamle ænder - ligeledes har de fået klude med hjorteblod til leg og deres natmåtte, hvor de sover, bliver duppet med blod, så de får færten ind, når de sover 🙂Dupperiet med blod fortsætter til de forlader os.

 

I morgen - d. 10 maj begynder vi så småt at skyde (hundepropper) når de får deres mad. Det bliver drengenes job at betjene skyderen på behørig afstand, mens Pernille og jeg giver maden.

 

Så er der fundet fine hjem til alle hvalpene og de er blevet valgt ud til de forskellige familier.

Vi er glade for den massive interesse, som hver hvalpekøbere har udvist - det gør det noget lettere at sende dem afsted, når tiden snart kommer.

 

Hvalpene bliver stambogsført som følgende:

 

Rød: Dott

Mørkeblå: Django

Grøn: DiegoCuba

Gul: Dusty

Lyseblå: Dexter

Orange: Dina

Lilla: DisneyPrincessBell

Hvid: Daisy

 

Vi vil forsøge at lægge billeder ind af hvalpene enkeltvis - men det dælme svært af fange dem i øjeblikket!