Velkommen til kennel Snaebum. Vi er en familie som har haft labradorhunde siden år 2006 og har brugt dem til sporarbejde på prøveplan og derudover til almindelig jagt - og ikke mindst som familiehunde

Vi har haft stor fornøjelse med at lidt avlsarbejde på vores hunde og det har altid været hele familien  - store som små - som har deltaget i de otte uger hvalpene ligger her på adressen.

Vi forsøger at give hvalpene den prægning og sociale kontakt, som vi selv vil forvente hvis vi skulle hente en hvalp på en anden kennel - og som vi mener, er en vigtig del og start på et hundeliv.

Vores hvalpe er i stuehuset i alle otte uger og får al den menneske kontakt som er muligt - af både børn og voksne. Se billeder fra tidligere kuld.

Dina er en hvalp af vores hund Vigga og er fra årgang 2018. Hun er en glimrende apportør, og har vist sit værd angående schweissprøver. Hun har taget 3t/400 meter schweissprøve til 1. præmie og 20t/400 meter Schweissprøve til 1. præmie

Dina er fotograferet og har A hofter og O albuer - hun er ligeledes fri for diverse arvelige sygdomme via forældrene. Hun har også  gennengået en øjenlysning uden problemer - så sundheden er i top - hvilket indikerer hvor fint kuld vi har i vente!

Ligeledes er hanhunden en toppræmieret hund og sundheden er også her absolut topklasse.

Hvalpene vil naturligvis blive stambogsført hos DKK.

Når hvalpener kommet til verden vil der jævnligt blive lavet opdateringer samt uploadet masser af billeder :-)

Del siden